diumenge, 18 de maig del 2008

Tercer món

La pregunta que m'he formulat sempre és, ho podem evitar ? Veure aquestes imatges em produeix pell de gaillna. S'em fa molt difícil creure que en un món, teòricament, tant avançat en el que vivim encara puguin passar aquestes coses tan increiblament cruels i injustes.
Des de fa molts anys, hi ha associacions humanitàries que inventen que intenten donar un cop de mà a gent necessitada que viuen en unes condicions d'extrema necessitat.

Sens dubte, veure les campanyes que realitzen aquestes organitzacions ens esglaien una mica a tots i ens encongeixen el cor. Si pensem una mica amb el cor, segurament arribarem a la conclusió que una mica d'ajuda de tots nosaltres no els vindria gens malament.No cal oblidar però, que aquests fets que diàriament ens ensenyen, no només tenen lloc a països allunyats de nosaltres. Aquest calvari per a la supervivència també passa a casa nostra, tot i ser un país del "primer món".

Atents a la xifra: un de cada quatre nens del món es mor cada dia.

1 comentari:

Deric ha dit...

és molt fort i crec que estre tots podríem fer alguna cosa.
De totes maneres jo he estat a l'Àfrica Negra, on diuen que passen coses d'aquests i també crec que, tot i que passen, hi ha una mica de manipulació de la informació que ens donen per part de tots.